ویزای درمانی

ویزای پزشکی یا درمانی یک ویزا کوتاه مدت است که به شما اجازه می دهد تا ۹۰ روز برای انجام معالجات پزشکی در کشور مقصد اقامت داشته باشید. ویزای درمانی کشورهای حوزه شنگن، ویزای شنگن نوع C محسوب می شود.

شرایط اخذ ویزای درمانی

ویزای پزشکی، به این گروه از بیماران تعلق می گیرد:
بیماری ها و تومور‌های سرطانی که امکان درمان آن ها وجود داشته باشد، تومورهای ثانویه (متاستاز) تومورهای چشمی، گوش، کلیه، پانکراس، شش، پروستات، لنفوم هوچکین، سینه، مغز و استخوان، رحم، تخمدان و غیره… . تومورهای مغزی، نخاعی و یا ستون فقرات، تومور های بدخیم مانند تومور کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند. جراحی های پیوندی و تعویضی مانند تعویض مفصل، لگن، زانو و غیره.

برای اخذ ویزای پزشکی حتما باید از یک بیمارستان خصوصی و یا یک پزشک دعوت نامه معتبر داشته باشید. باید به سفارت کشور مورد نظرتان اثبات شود که روند درمانی شما در کشور محل اقامتتان به طور کامل انجام نمی شود. شما حتما باید در کشور مقصد به بیمارستان خصوصی مراجعه کنید و به سفارت اثبات کنید که از پس کلیه هزینه های درمانی برمی آیید.