شرایط اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت:

  • ثبت شرکت در زمینه سابقه بیزینسی متقاضی
  • سرمایه اولیه شرکت حداقل 7 هزار و پانصد یورو
  • اخذ اقامت از طریق اعطای بلوکارت و تمدید آن تا 5 سال (پایان سالهای دوم و پنجم)
  • نیاز به ورود به اسلوونی حداقل دوبار در سال (هر 6 ماه یکبار)
  • نیاز به حداقل مدرک کارشناسی ارشد و بدون نیاز به مدرک زبان
  • نیاز به پرداخت مالیات شغلی حدود 8 هزار یورو در سال
  • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال و اخذ پاسپورت اسلوونی پس از 8 سال
  • امكان زندگي در ساير كشورها همچون المان و اتريش وجود دارد.
  • در صورتيكه متقاضي داراي مدرك كارشناسي ارشد يا دكترا باشد نيازي به خريد ملك نيست و در صورتيكه متقاضي از نظر تحصيلي پايين تر از مدارج فوق باشد نياز به خريد آپارتمان تا حد ٥٠٠٠٠ يورو مي باشد.

مزایای اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت:

  • اجازه تردد، زندگی، کار و تحصیل در کل کشورهای اتحادیه اروپا بجز انگلستان، ایرلند و دانمارک
  • امکان افتتاح حساب بانکی و برخورداری از وام های بانکی کم بهره
  • امکان اخذ اقامت اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • امکان صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای شنگن
  • امکان درخواست ویزا از کشورهای کانادا ,امریکا ,استرالیا و انگلیس و …