اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک

شرایط و مزایای اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک:

  • خرید املاک و مستغلات به ارزش 350 هزار تا 500 هزار یورو
  • اخذ اقامت در کوتاهترین زمان
  • اخذ اقامت از طریق گلدن ویزا (یکساله) و تمدید آن تا 5 سال (پایان سالهای اول، سوم و پنجم)
  • الزام به بیمه کردن اعضای خانواده
  • عدم نیاز به حضور دائم در پرتغال (حداقل اقامت 7 روز در سال)
  • اخذ اقامت دائم و پاسپورت پرتغالی پس از 5 سال
  • بدون نیاز به اثبات دارایی شخصی، مدارک دانشگاهی، مدرک زبان و سابقه کار
  • بدون نیاز به مصاحبه
  • اجازه تردد، زندگی، کار و تحصیل در کل کشورهای عضو شنگن بدون ویزا
  • امکان اخذ اقامت اعضای خانواده از جمله همسر، فرزندان، والدین، خواهر و برادر تحت سرپرستی
  • امکان اجاره دادن ملک خریداری شده و کسب درآمد
  • صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای شنگن
  • امکان درخواست انواع ویزای توریستی و تجاری از کشورهای کانادا، امریکا، استرالیا، انگلیس و …