اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

در سال های اخیر در کنار روشهای دیگر از قبیل روش خرید ملک و سرمایه گذاری یا ثبت شرکت برای مهاجرت به اسپانیا، روش تمکن مالی برای متقاضیان اقامت ایتالیا طرفدار پیدا کرده است که این امر به دلیل شرایط نسبتا آسان و داشتن کمترین ریسک می باشد.

در این روش نیازی به خارج کردن و انتقال سرمایه و دارایی های متقاضی به خارج از کشور نیست و در حقیقت با داشتن سند ملکی و سپرده بانکی در داخل کشور امکان اخذ اقامت اسپانیا فراهم است.

ویژگی ها و مزایای اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی:

  • فاقد ریسک بدلیل ماهیت روش مبنی بر تمکن مالی متقاضی در داخل کشور.
  • ساده ترین و سریعترین روش مهاجرت به اسپانیا.
  • مناسب برای افراد بازنشسته که نمی خواهند درگیر کار، سرمایه گذاری و یا پرداخت مالیات باشند.
  • اخذ اقامت برای همسر و فرزندان بالای 18 سال.
  • عدم نیاز به مدرک زبان، مدارک تحصیلی و سوابق شغلی.
  • صدور اقامت موقت یک ساله و تمدید آن هر 2 سال یکبار برای متقاضی، همسر و فرزندان زیر 18 سال.
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت ۵ سال از اقامت موقت در اسپانیا یا هرکشور اروپایی.
  • اقدام برای اخذ پاسپورت اسپانیایی بعد از گذشت 5 سال از اقامت دائم.
  • طول انجام پروسه بین 3 تا ۶ ماه.
  • الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال در کشور اسپانیا.
  • الزام به اجاره واقعی ملک در اسپانیا.
  • پوشش مناسب بیمه درمانی (این بیمه به کاملی بیمه فرانسه نیست).
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان بالای ۶ سال در مدارس اسپانیا (عدم رعایت این موضوع تاثیر منفی مستقیم بر تمدید اقامت دارد)
  • الزام به ارائه مدارک دال بر درآمدهای ثابت در ایران غیر از درامد حاصل از شغل که این مبلغ ماهیانه حداقل 3000 یورو برای یک خانواده سه نفره می باشد. مراجع معتبر برای اثبات تمکن مالی را می توان به قرار ذیل برشمرد:
    • سود سپرده بانکی
    • سود سهام شرکت ها و موسسات و کارخانجات و….
    • اجاره مستغلات بر اساس سند ملکی رسمی و اجاره نامه رسمی
    • حقوق باز نشستگی
  • هر یک از منابع فوق به تنهایی مشروط بر اینکه حداقل در آمد مستمر ومنظم ماهیانه را پوشش دهد کفایت می کند، چنانچه در آمد ماهیانه هر یک به تنهایی به کف حداقل نرسد ترکیب آنها به منظور پوشش سطح در خواستی امکان پذیر است اما در هر صورت علاوه بر در آمد حداقل، به یک سند شش دانگ نیز نیاز است.
  • امکان دریافت وام بانکی کم بهره
  • اجازه تردد، زندگی، کار و تحصیل در کل کشور های عضو شنگن بدون ویزا.
  • صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای شنگن.
  • درخواست انواع ویزای تجاری یا توریستی از کشورهای کانادا, امریکا, استرالیا و انگلیس و...
تمدید اقامت موقت در اسپانیا به موارد زیر بستگی دارد:
  • تحصیل فرزندان در مدارس اسپانیا
  • اجاره واقعی ملک مسکونی
  • پرینت حساب بانکی شما در اسپانیا
  • تحقیقات محلی از همسایگان شما در اسپانیا