اخذ اقامت آلمان از طریق خرید ملک

آلمان یکی از اقتصادهای قدرتمند اروپا و کشوری توسعه یافته با استانداردهای بالای زندگی برای سرمایه گذاران است. آلمان یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرت در جهان برای خانواده ها بوده و هردو اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز به خرید املاک و مستغلات در این کشور هستند. کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا از طریق خرید ملک، اقامت خود را ارائه می دهد.

شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق خرید ملک:

  • خرید املاک و مستغلات به ارزش حداقل 300 هزار یورو
  • اخذ اقامت کوتاه مدت (یکساله) و تمدید آن تا 5 سال
  • حداقل اقامت 7 روز در سال در آلمان
  • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال
  • اخذ پاسپورت آلمانی پس از 6 تا 8 سال تحت قوانین حراست آلمان
  • به هزینه فوق هزینه های مالیات، نقل و انتقال ملک، هزینه های ثبتی و اسناد رسمی نیز اضافه می گردد.
  • بدون نیاز به اثبات دارایی شخصی، مدارک دانشگاهی، مدرک زبان و سابقه کار
  • اجازه تردد، زندگی، کار و تحصیل در کل کشورهای عضو شنگن بدون ویزا
  • امکان اخذ اقامت اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • امکان اجاره دادن ملک خریداری شده و کسب درآمد
  • صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای شنگن
  • امکان درخواست انواع ویزای توریستی و تجاری از کشورهای کانادا، امریکا، استرالیا، انگلیس و …