اخذ اقامت انگلستان از طریق ثبت شرکت:

شرایط و مزایای اخذ اقامت انگلستان از طریق ثبت شرکت:

  • ثبت نمایندگی شرکت ایرانی در انگلیس
  • اخذ اقامت 3 سال 5 ساله قابل تمدید تا 5 سال
  • نیاز به مدرک A1 زبان انگلیسی
  • نیاز به پرداخت مالیات شغلی سالانه
  • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال و اخذ پاسپورت انگلیس پس از 6 سال
  • امکان اخذ اقامت، کار و تحصیل اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • امکان افتتاح حساب بانکی و برخورداری از وام های بانکی کم بهره
  • امکان صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای انگلیس - امکان درخواست ویزا از کشورهای کانادا ,امریکا ,استرالیا و …
  • علاوه بر روش ثبت نمایندگی شرکت، برای اخذ اقامت انگلستان روش های دیگری نیز وجود دارد همچون ثبت شرکت و خوداشتغالی در حیط شغلی خاص با سرمایه 50 هزار پوند و یا دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، تأییدیه رسمی مبنی بر داشتن یک ایده تجاری معتبر و داشتن اسپانسر مالی. در این حالت با دریافت ویزای درجه یک کارآفرین اقامت ممکن می گردد.